top of page
heading-0303-szerviz-mac-min.jpg
hero-separator-min.png

Új iPad Pro-t és MacBook Air-t adott ki csendben az Apple

iPad Pro

Az új modellben többek között új, A12Z processzor és új kamerarendszer kapott helyet LiDAR szkennerrel, és trackpaddel is rendelkező Magic Keyboard billentyűzet is érkezik majd hozzá. De nézzük, mit ír róla az Apple termékoldala!

 

Méret választék.

A készüléket 11" illetve 12.9" méretekben rendelhetjük elő.

Kijelző, ahogy még sosem láttad a világot

A kijelzőnk ezúttal egy 120Hz-es Liquid Retina panel mely biztosítja a mosódás mentes megjelenítést.

A True Tone, a ProMotion és más nagyszerű funkciók gondoskodnak arról, hogy az iPad Prón minden gyönyörűen mutasson és gördülékenyen működjön.

Kamera

A széles látószögű kamera mellé egy második, ultraszéles látószögű kamera került, a LiDAR-szkennerrel pedig olyan AR-élményekben lehet részed, amilyeneket más eszközök egész biztosan nem tudnak nyújtani.

Trackpad és teljes értékű billentyűzet az iPad Pro-hoz

Az iPad Prót mágnesesen rögzítheted a Magic Keyboardhoz, és a konzolos lebegő dizájn jóvoltából tökéletesen az igényeid szerint állíthatod be a dőlésszögét.

Árak és elérhetőség

A 11 hüvelykes kijelzővel rendelkező modell induló ára 349 990 Ft, amiért cserébe 128 GB-os tárhelyet kapunk a csak Wi-Fi-s eszközben, a mobilnetes változat 60 000 Ft-tal többe kerül, 384 990 Ft-ért vihetjük haza.

A 12,9 hüvelykes esetén 399 990 Ft az induló, 128 GB-os, csak Wi-Fi-s modell, a mobilnetes pedig itt is 60 000 Ft-tal kerül többe, vagyis 459 990 Ft-ot kér érte az Apple hazánkban.

Mindkét típus esetén 128, 256, 512 és 1 TB háttértár közül választhatunk.

Az új iPad Pro modellek március 25-ével érkeznek majd meg, az új Magic Keyboard pedig májusban kerül forgalomba.

Az új, érintőpaddal is rendelkező Magic Keyboard esetén még nincsenek magyar árak, az amerikai nettó árak viszont már ismertek: a 11 hüvelykes modellhez $299-be, a 12,9 hüvelykeshez pedig $349-be fognak kerülni.

MacBook Air

A hihetetlenül vékony és könnyű MacBook Air hatékonyabb lett, mint valaha. Lenyűgöző Retina kijel­zővel, új Magic Keyboard billentyűzettel, Touch ID-val, akár kétszeres számítási teljesítményű processzorokkal,1 gyorsabb grafikával és dupla tárkapacitással hasít. Karcsú, ék alakú háza 100%-ban újrahasznosított alumínium, így ez lett minden idők legzöldebb Mac gépe.2 Egész napos üzemidejével a leg­népszerűbb Mac minden célra megfelelő, tökéletesen hordozható üzleti laptop.

 

Retina kijel­ző – Négymillió ámulatba ejtő pixel.

2560 x 1600 képpontos felbontás, több mint 4 millló képpont – egészen elképesztő. A részletgazdag és élethű megjelenítés új szintje. Minden szöveg tűéles rajta. A True Tone technológia pedig auto­ma­ti­ku­san hozzá­igazítja a kijel­ző fehérpontját a fény­viszonyokhoz, így a­ weblapok és az e‑mailek olyan természetesen jelennek meg, mintha nyomtatott oldalakat néznél.

Minden tartalom bámulatosan gazdag és életteli a több millió színből álló szín­tartomány jóvoltából. A kép­ernyő üvege egészen a ház széléig ér, így semmi nem vonja el a figyelmedet arról, amit a kijel­zőn nézel. Egyszerűen imádni fogod, amit látsz.

Teljesítmény

A MacBook Air komoly teljesítményt sűrít mindössze 1,29 kilójába. A konfigu­rációs lehetőségek közül választható négymagos Intel Core i7 processzor akár kétszer gyorsabb, és akár 80 százalékkal nagyobb grafikus teljesítményre képes. Hatékonyan teljesít a a minden­napos tevékenységekben az internete­zéstől a játékon át a videó­szerkesztésig.

Az akár 16 GB-nyi nagy teljesítményű, 3733 MHz-es memóriával több appot megnyitva is zökkenőmentesen dolgozhatsz. A gyors SSD-tároló mérete az alapkonfigurációban is 256 GB – ez a kétszerese az előző generáció alapkapacitásának. És már akár 2 TB-ig is konfigurálhatod, így elegendő helyed lesz a gépen minden filmednek, zenédnek, fényképednek, fájlodnak és játékodnak.

Billentyűzet – Varázslatos.

A MacBook Airen mostantól ugyanazt az új Magic Keyboardot találod, amellyel 16 hüvelykes MacBook Pro-n már találkozhattál.

Precízen, kényelmesen és halkan gépelhetsz rajta a kifinomultabb ollós mechanizmus és az 1 mm-es billentyűút jóvoltából, a fordított T elrendezésű nyílbillentyűkkel pedig hasíthatsz a kódsorokban és táblázatokban, valamint mesterien vezé­relheted a játékokat is.

Force Touch érintőpad

A Force Touch érintőpad a világ élvonalába tartozik a maga műfajában. A nyomás­erősség finom változtatásával több funkciót is előhívhatsz vele a Macedből. Minden pontja ugyanúgy reagál a kattintásra, teljes felületén pontos az irányítás, és lesz hely bőven a Multi-Touch mozdulatoknak is. Otthonosan mozognak majd rajta az ujjaid.

Hangszórók és kamera – Teljesítményre hangolva.

A MacBook Air jobban szól, mint valaha – erről a legújabb feldolgozási és hangolási technológiák gondoskodnak. A sztereó hang­szórók megduplázzák a basszust, és 25 százalékkal növelik a hangerőt.

A teltebb sztereó hangzással élvezetesebb a film­nézés és a zenehallgatás. A FaceTime-kamerának köszönhetően élesen láthatnak majd beszélgető­partnereid. A háromtagú tömbmikrofon pedig precízebben fogja fel a hangodat a FaceTime-beszélgetések és diktálás közben.

Árak

Az induló ár itthon 409 990 Ft, amiért cserébe 1,1 GHz-es, kétmagos Core i3 processzor, Intel Iris Plus Graphics grafikus processzor, 8 GB 3733 MHz‑es LPDDR4X memória és 256 GB‑os SSD-tároló található a gépben.

A középkategóriáért 529 900 Ft-ot kell leszurkolni, ezért cserébe pedig 1,1 GHz-es, négymagos, tizedik generációs Intel Core i5 processzor, 8 GB 3733 MHz‑es LPDDR4X memória, 512 GB-os SSD-tároló jár.

A teljesen “kimaxolt” változatért 909 990 Ft-ot kér itthon az Apple, amiért cserébe 1,2 GHz-es, négymagos, tizedik generációs Intel Core i7 processzor, 16 GB 3733 MHz‑es LPDDR4X memória és 2 TB-os SSD-tároló kerül a gépbe.

Forrás: Apple.hu, szifon.com

Kérdésed van?

Keress minket Győrben a Nagy Imre út 89. szám alatt. iRepair Pro - Apple szerviz Győr

- Használt termékek

- Szerviz

- Kiegészítők

- Sony PlayStation illetve Microsoft Xbox tisztítás


Termékajánló

fading-01.png
map-correct-min.png

9024 Győr

Nagy Imre út 89.

Nézz be hozzánk, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online!

separator-executive-min.png
bottom of page