top of page
heading-0303-szerviz-mac-min.jpg
hero-separator-min.png

Vezeték nélkül tölthető AirPods?!


24 órás aksiüzemidő.

Az AirPodsot egyetlen feltöltéssel 5 órán át használhatod zenehallgatásra, és mostantól akár 3 órán át beszélgetésre – ezzel kategóriájában piacvezető. Úgy terveztük, hogy lépést tartson veled. A töltőtokkal többször is fel tudod tölteni, így több mint 24 órán át használhatod. Gyors töltésre van szükséged? Elég 15 percre a tokba tenned, és 3 órán át hallgathatod vagy 2 órán át beszélgethetsz. A töltöttség ellenőrzéséhez tartsd az AirPodsot az iPhone-od mellé.

Totál vezetékmentes.

Elég egyszer, egyetlen érintéssel beállítanod. Ezután az AirPods auto­ma­ti­ku­san bekapcsol, és magától csatlakozik az eszközeidhez. Használni is ugyanilyen egyszerű. Érzékeli, amikor a füledben van, és leáll, ha kiveszed. Az AirPods különleges élményt nyújt, akár az iPhone-odhoz, az Apple Watchodhoz, az iPadedhez vagy a Macedhez kapcsolódik.

Mi is változott?

A W1 chipből H1 chip lett, ez a Bluetooth-verziószám 5.0-ra történő ugrása mellett gyorsabb kapcsolódást és rövidebb késlekedést ígér, miközben a beépített akkumulátorral másfélszeresére nő a beszélgetési idő. Aki gyakran szólítja meg az asszisztenst, annak öröm, hogy mostantól pusztán a „Hey, Siri" utasításra felébred a rendszer. Phil Schiller beszélt arról is, hogy az új alapokra helyezett kütyü jobban is szól elődjénél, ám ezzel kapcsolatban aligha árultak el konkrétumokat, így amennyiben lehetőségünk lesz rá, egy összehasonlító teszt keretében próbálunk majd erről első kézből értekezni. Vezeték nélküli töltőtokkal együtt 74 990 forint lett az ára, viszont elérhető hagyományos töltőtokkal is, a változatlan 59 990 forintos áron.


Termékajánló

fading-01.png
map-correct-min.png

9024 Győr

Nagy Imre út 89.

Nézz be hozzánk, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online!

separator-executive-min.png
bottom of page